Навръх 8 март Светлата Гущерова получи редовното онлайн обяснение в любов от мъжа си Християн Гущеров. Както винаги обаче, той не го публикува на снимка в профила си, което ще остане трайно, а го качи на стори - демек само за 24 часа.

"Благодаря ти, любов моя, за всичко! Честит 8 март!", написа Мечо и, разбира се, украси посвещението със снимка на благоверната си. Да, убедени сме, че Гущерова е останала много горда от това посвещение и умира да разбере дали са го видели колкото се може повече хора, та да видят как я либи мъжО й...

И ако мнозина ще се вържат лесно на тези романтични "сапунени мехури", то има хора, които не бих го направили за нищо на света и това са комшиите на многодетното семейство.

"Чудесно! Само не разбрахме за какво й благодариш?! За това, че носи на бой ли?! Или затова, че и на главата й да се изходиш, тя ще продължава да седи при теб като куче?", възмутено изригна съседка на Гущерови в нета.

Дамата, както и още няколко съседи преди, разказа как редовно се чуват викове, обиди и звуци като от удряне или чупене на мебели от дома на Гущерови. И обикновено това се случва посред нощите, когато всичко наоколо е тихо, а Хриси "хрисимо" се е насмукал като казак.

Източник: Crimesbg.com