Християн Гущеров е решен да заведе Мария на лекар, каквото и да му струва това!

Миньончето на лекия жанр Мария ужаси половинката си Християн Гущеров след като сама си причини нещо страшно. Вманиачена във визията за предстоящото турне на Пайнер, Мария вече четвърти ден не е слагала и залък в устата си. А вчера едва не се свлякла безжизнена в ръцете на Християн Гущеров. Това разкриха източници, близки до семейството на бизнесмена.

[caption id="attachment_321768" align="alignright" width="200"]Мария Мария едва почти колабира в ръцете на Християн Гущеров[/caption]

Както си приказвала с Християн Гущеров, Мария изведнъж пребледняла като платно, пред очите й причерняло и щяла да се строполи на земята, ако любимият й не я бил хванал веднага. Сложили я да седне, донесли й вода с лимонов сок за нормализиране на кръвното и чак след около 40 минути, Мария започнала да се възстановява.

Какъв бил ужасът на Християн Гущеров обаче, когато разбрал, че причината за състоянието на певицата е нечовешки глад?! С "мъдрата" си изрусена глава Мария решила, че трябва да стои само на вода 4-5 дни преди първия си концерт, за да шашне публиката с умопомрачително тяло.

"Вместо това обаче, още малко и щяха да й ходят на свиждане в болницата. Но и още не е късно, защото Мария отново отказва да яде. Вчера изпи два фреша и хапна малко таратор, и това й беше - заяви, че се чувства перфектно, проблемът бил от ниското й кръвно и продължи с глада си", потресени разкриват запознати със случилото се.

Всичко това е наистина адски тревожно, защото Мария тежи между 40 и 42 килограма. Ако гладът бе приложен върху човек с наистина наднормени килограми, то нямаше да е чак такъв проблем. Но Мария е толкова слаба, че тялото й буквално няма никакви запаси от мазнини, с които да се храни и подобно зверско гладуване е убийствено, обясняват и лекари специалисти по диетично хранене.

Макар че Мария не искала и да се издума, Християн Гущеров бил категоричен, че още рано сутринта днес ще я заведе на преглед, за да се увери, че не си е навредила сериозно с гладуването и че може спокойно да я пусне да излезе на сцената довечера.