По всичко личи, че Християн Гущеров е отчаян до краен предел от обзелото го безпаричие. Именно поради тази причина, той не се е поколебал и за миг да се включи в пъклените планове на жена си Светлана, която се опитва да умори свекър си Добромир с черна магия. Кльощавата бивша еротична моделка се нуждаела от дреха на Гущеров-старши, за да направи заклинанията. Тази работа, както се досещате, била свършена от Християн, който с готовност откраднал дреха на баща си. Шишкото изобщо не се двоумил и веднага се заел със задачата да присвои вещ на родителя си.

 

Фалиралият бивш баровец успял да задигне една от тениските на Добромир Гущеров и я предал с гордост на жена си. „И двамата са полудели от безпаричие. Чудят се какво да направят, че да имат пари. Карат се ежедневно, защото Светлана иска да се къпе в лукс и хилядарки“, издават близки до семейството.

Както е известно, Добромир Гущеров не се смили дори над внучетата си, които нямат къде да живеят, а обикалят из квартири в София.

Неслучайно бившата плеймейтка роди цели 4 деца, жертвайки тялото си. Причината за това е само една – да има много наследници, които да получат по парче от голямото богатство на дядо си. За нейно огромно съжаление обаче, Гущеров-старши не е наивен и не възнамерявал да остави и лев на децата, които никога не е виждал и не приема за свои внучета.

 

Бившият червен депутат бил съгласен да подаде ръка на сина си, при условие, че се разведе със Светлана и постъпи незабавно в клиника за алкохолна и хазартна зависимост.

 

Междувременно се появиха и слухове, че семейството на Християн е в очакване на бебе №5. Те бяха подсилени от факта, че на една от последните снимки, двамата нежно са сложили ръце върху корема на плеймейтката.

Дори последователите на Светлана я попитаха дали не са в очакване на бебе №5, но тя запази мълчание от суеверие.

 

„Светлана отдавна искаше още едно дете, но след раждането на малката Валентина миналото лято, Християн бе категоричен, че това ще е последното. След тежките моменти, които имаха обаче, двамата решиха, че още едно бебе би скрепило брака им“, разкриват близки до семейството, които твърдят, че блондинката отново е бременна.

Източник: Уикенд