Христина люто се закани и изрече куп страшни думи

Христина на Благо Георгиев буквално изригна срещу заместничката в леглото на мъжа си. Бившата на ритнитопковеца жестоко се закани на 18-годишната ученичка Куини-Алис.

Малката красавица се завъртя около шавливеца и тотално го откъсна от Христина и децата им. Двамата партньори обаче се разделиха заради непрекъснатите изневери на татуирания футболист. Но Христина Витанова все още таеше надежда, че пак ще се съберат и простят, разкриват близките й приятелки. Но след като играча на футболния тим от Казан „Рубин” яко хлътна по малката моделка и не се отделя от нея, злобата на бившата гимнастичка ескалирала. Тя се заканила да я „удуши”, защото й „била съсипала семейството”.

[caption id="attachment_331912" align="alignright" width="300"]Христина таи надежда да си върне Благо Христина таи надежда да си върне Благо[/caption]

Въпреки че то отдавна е съсипано. Христина и Благо Георгиев имат две деца, но и по време на бременността й спортиста не се спираше да й изневерява и да топли чуждите легла.

Последната му забежка, която взриви публичното пространство, напълно охлади отношенията им. Припомняме, че папараците на Николета Лозанова щракнаха неверника да се целува страстно на оживен столичен булевард с еротичната танцьорка Биляна Евгениева. Любовниците се запознават в столичен нощен клуб. След като бяха изловени и „фиксирани на кадро”, бившата годеница на богаташа Ицо Стоте манекенки и екс мъжа на Христина запрашиха за Гърция. Много скоро след това бяха изхвърлени от жилищата на половинките си.

След което Христина и Бгаго Георгиев се разделиха официално, но след като вкара още няколко знойни хубавици в кревата си, шавливеца се кротна при бъдещата абитуриентка Куини-Алис.

Младото му гадже предизвикателно обяви, че Благо хойкал, защото не бил срещнал дотогава жена да го обича и цени истински. Двамата още са на екзотична ваканция в Дубай, а Христина ръси огън и жупел по техен адрес. Въпреки че Благой тотално заряза двете си деца Йоана и Давид, все пак не забравя да пълни всеки месец банковите сметки на жена си, за да се грижи за отрочетат