Една година, една пълна година навъртяха като двойка Христиана Манова и гаджето й Цако Тодоров, който върти автомобилен бизнес. С това се похвали самата тя и заяви, че засега поне няма изгледи точно този мъж да не е човекът за нея. Двамата се разбирали брилянтно и дори нещо повече - вече говорили за сватба.

Христиана се разсмя и призна, че не се обижда на прякора Пияното Хриси, който й лепнаха зрителите. Тя дори не скри, че си е пийвала порядъчно в имението, но това било, за да й минава по-бързо времето и да си прави "интересно", защото отлично знаела, че е влязла в "Ергенът" обвързана.

"Е, добре, още бяхме в началото и не знаех как ще се развият нещата. Затова и реших да вляза, а и да го накарам да поревнува малко. Истината обаче е, че още като го погледнах за първи път и разбрах - Алек не е мъж за мен. Прекалено нежничък ми дойде, прекалено "момичешки", а аз харесвам здрави и силни мъже", смее се Манова.

Щом научи, че всички приказват затова как Алек се отдръпнал от нея и не пожелал да я целуне на пейката, сякаш се е погнусил, тя избухна: "Не искал да ме целува ли?! А аз да не би да исках! Мирише му устата на него! Не искал той... Накараха ме от продукцията и затова го накарах да ме целуне, но се сещате колко ми "хареса", иронично се усмихна Хриси.

Източник: Crimesbg.com