Кичка Бодурова и тази година спази традицията и обещанието си да се връща всяко лято от Америка, за да зарадва почитателите си с концерт. Тя и този път препълни летния театър във Варна и си тръгна от феновете, отрупана с букети.

Е, нито до нея на сцената, нито в публиката, се мерна колегата й Панайот Панайотов (казваме го с намигване към миналогодишния им скандал кой бил по-харесваният изпълнител), но публиката действително никак не бе "мижава".

Хора, това Кичка Бодурова ли е?! 67-годишната певица свали 25 год. от лицето си, дори Мадам Мулти й завидя! (СНИМКИ)

Песните на Кичка хората си ги знаят и обичат, но това, което им взе акъла, беше визията на певицата. Браво бе, Киче! 67-годишната певица е свалила около 25 лета от лицето си и наистина е топ. Някои се майтапеха, че не е ясно какво е правила и колко пари е пръснала, но дори богаташката Мадам Мулти (Дарина Павлова) ще се пръсне от завист като я види.

Хора, това Кичка Бодурова ли е?! 67-годишната певица свали 25 год. от лицето си, дори Мадам Мулти й завидя! (СНИМКИ) - Снимка 2

Кичка Бодурова е изпънала физиономията си така, че по нея не личи нито бръчка, нито пигментно петънце, нито смъкнат овал. Нищо! Дори брадичката й е видимо поправена и издължена, за да не се вижда ефектът на двойната гушка, който се получава с годините при всяка жена.

Хора, това Кичка Бодурова ли е?! 67-годишната певица свали 25 год. от лицето си, дори Мадам Мулти й завидя! (СНИМКИ) - Снимка 3

"Кичето се е постарала, ама и то какви дертове има?! Живее си спокойно и на рахат в големия палат в Лас Вегас, децата й големи, гледа си кефа, как да не е готина?! Да не я карат да копае на нивата, я?!", коментират в нета.

Хора, това Кичка Бодурова ли е?! 67-годишната певица свали 25 год. от лицето си, дори Мадам Мулти й завидя! (СНИМКИ) - Снимка 4