Актрисата Мария Бакалова, която стана известна в целия свят посрещна нова година тайно в България.  Тя нашумя в ролята си във филма Борат 2.

Филмовата звезда е решила да изпрати старата и да посрещне новата година в изискано столично заведение с невероятна гледка към Свети Александър Невски в компанията на нейните приятели. Там тя веднага е била разпозната от гостите, които са поискали да си направят селфи с нея и да увековечат срещата си със звезда от филм.

Бакалова решила в новогодишната нощ да бъде в изискана блестяща рокля и високи ботуши. За поддържане на настроението тя редовно вдигала тост с бяло вино.

В мрежата се появиха много майтапи по случая, като според някои от тях това е доказателство, че по-заможните почиват в България, а Малдивите остават за по-малко платежоспособните, като се имат предвид цените за новогодишния куверт и нощувки във Велинград.

Курортът бе „главен герой“ на зевзеците, след като бяха обявени високите цени, според мнозина. Тогава мрежата бе залята с майтапи от рода, че известни личности избират Малдивите за почивка, защото все още не могат да си позволят посрещането на Нова година в България.

Източник: blitz.bg

Холивудска звезда тайно посрещна Нова година в България (СНИМКИ)

Холивудска звезда тайно посрещна Нова година в България (СНИМКИ) - Снимка 2