Докато основната част от участниците в "Като две капки вода" през новия сезон са поканени лично от Маги Халваджиян, една от тях успя да се набута сама. Това е кипърката Християна Лоизу, която се оказа хитра лисица, шушукат близки до нея източници.

Арменецът, който е продуцент на формата, изобщо не се сетил за Лоизу, камо ли да му щукне да я кани в предаването. Тя обаче поискала лична среща с него, гарантирайки, че има новина, с която ще му вдигне рейтинга от раз.

И тази новина беше съобщена в изминалия лайв на шоуто - а именно, че Християна е бременна с първото си дете. Тъкмо на това заложила тя пред Маги, като предположила, че зрителите няма да се интересуват само от певческите умения на участниците, а и от някои "пикантерии" около тях. И позна. Новината за бъдещото бебе взриви ефира, а сайтове се скъсват да пишат за нея и паралелно споменават и шоуто.

Впрочем Джулиана Гани навремето направи същото в другото предаване на Халваджиян - "Маскираният певец", когато обяви зачеването на първото си дете от Илиян Найденов. Явно тази тема винаги ще е актуална за публиката, на която й дай бой, сеир, любов и бебета.

Християна Лоизу обаче още пази в тайна самоличността на бащата на детето си. Говори се само, че господинът е доста по-възрастен от нея и не обича да се излага на показ.

Източник: Crimesbg.com