Бившата на Димитър Рачков не си губи времето и е все по-умела в лова на милионери. След като Митето изигра ролята си на трамплин към светските среди у нас и направи лицето й разпознаваемо за повечето хора, бившата му Анита Димитрова си вдигна цената.

В момента тя е официално сгодена за американски милионер и замина с него за Бостън. Димитрова получи пръстен от Никълъс Стемпер, който е на 46 години и е доста по-възрастен от нея, но все пак е по-млад и най-вече по-красив от Рачков.

Остава въпросът къде е попаднала Анита на Никълъс, който е роден и живее в Щатите, а с България няма общо. Той е директор на огромна и адски богата компания за здравеопазване зад океана, а едно от доказателствата за богатството му, е огромният диамантен пръстен, който подари на Анита.

Самият Ник промени профилната си снимка и написа, че е сгоден, а фотото показва лицето му и ръката на Димитрова с пръстена. Самата тя не престава да пуска кадри с любимия си и да му пише романтични излияния - нещо, което нито веднъж не направи към Рачков.

"Рачков й даваше всичко друго, но не и химия и реална възбуда. Стига! Дали има някой, който вярва, че тя го е желаела като мъж наистина?! Не ни размивайте!", коментират близки до брокерката.

Източник: Crimesbg.com