Такава подигравка досега не е имало!

В края на тази година излезе нова песен, която гарантира да се превърне в уникален хит, направо трепач. Засега тя е готова само като текст, който обаче е посветен на най-недолюбваната звезда у нас, а именно Николета Лозанова. Парчето определено ще избие рибата в седем морета като се има предвид кой е изпълнителят му. А това е самата врагиня на НиЛо - Алисия.

Почитателите на Алисия отсега са във възторг и само чакат парчето да види бял свят и да бъде качено във виртуалната мрежа, за да го грабнат като топъл хляб.

niloЗевзеци вече се обзалагат, че то ще бъде най-тегленото и слушаното в интернет за цялата отминала година, а и за идната. Защото самата Алисия се консултира с феновете си дали да го създаде.

Тя им предложи два паралелни текста в социалната мрежа, като единият видимо характеризираше новата госпожа Божинова, а другият си беше чисто класически. Още през първите минути, след като двата текста бяха публикувани обаче, хората масово започнаха да гласуват за този, който се гаври с пловдивчанката.

pesen

Да, този път май изоставената Алисия наистина ще бъде отмъстена и ще накаже "разтурикъщата", чиято съдба надали ще е по-различна от тази на поп фолк певицата.