Помните ли Хисарския поп

Или българският певец Димитър Андонов, по-познат с това прозвище.

Легендата на българската музика каза нещо, което разплака мрежата. Думите му дълго ще отекват, а тези, които хулят и бият жени би било добре да се вслушат в тях.

Та легендата на поп фолка погреба преди четири години съпругата си Мария, с която живяха заедно 55 години. Според думите на съседка попа се грижил всеотдайно за жената, която била покосена от инсулт. Димитър не само обгрижвал жената, но и поел цялата домакинска работа, без да се сърди или роптае.

Двамата имат от брака си двама сина и двама внука.

След смъртта на съпругата си той сам написал на личната си страница, че отменя всичките си участия, защото „болката и загубата по любимата ми жена са огромни“.

Изпълнителят твърде емоционално приема жестоката случка с нарязаната Дебора от Стара Загора, което й причини изверга Георги Георгиев.

„Горкото момиче. След като ми оперираха и двата крак,а имах 40 шева. Не мога да си представя болката и страданието, което изпитва това момиче, след като имала по тялото си 400 шева“, заяви, като се разплака изпълнителят, в свое интервю.

„Този, който й е причинил това не е човек! Той е грешка на природата. За мен той не бива да излиза от затвора“, заяви емоционално Хисарския поп.