Тази година конфликтите в „Като две капки вода“ са по-интересни от изпълненията на участниците. След като Веселин Маринов и Димитър Рачков се сдърпаха брутално в ефир, Хилда Казасян и Яна Маринова също размениха словесни крошета.

Повечето нападки идват от арменката, която за 11-та година е жури в шоуто. Тя открито и съвсем видимо не понася Яна Маринова, която до момента е сред най-слабо представящите се участници на сцената на предаването.

Джаз певицата критикува актрисата от самото начало на сезона. Тя й каза право в очите няколко пъти, че не може да пее. Яна се провали многократно, като върхът беше с имитацията на Майкъл Джексън, когато остави без думи и жури, и публика, но в най-лошия смисъл.

Истината е, че Хилда използва пеенето, за да унижава Яна заради завистта, която изпитва към нея. Арменката винаги се е имала за красива, но сега вижда жена, която я превъзхожда визуално. Актрисата е в уникална форма, супер секси е, а преполови 40-те.

Казасян е с 8 години по-голяма от Яна, но никога не е била с такова тяло, дори и на млади години. Певицата по-скоро докарва добрия си външен вид от лицето, в тяло не е нищо особено. Затова завижда много силно на Яна Маринова, това я кара всячески да се опитва да я уязви.

Поведението и на двете иначе не е за комплименти. Хилда от години прикрива злобната си същност зад широка усмивка, но не пропуска да пусне отровата си при всеки удобен случай. Яна пък се държи много лигаво и това дразни зрителите.

Източник: Уикенд