Антония Петрова изуми всички с лошата си хигиена. Мис България 2009 се пусна по голи крака, като на снимката се видя, че ноктите й са в ужасно състояние и има черно под тях.

Фотото предизвика много подигравки и негативни коментари. Хората масово се възмущават от лошата хигиена, която Тоца показва и я призовават да се изкъпе и да отиде на педикюр.

Разбира се, госпожа Батинкова побърза да изтрие снимката, но лошото впечатление, което остави тя, няма как да изчезне. Оказа се, че хигиената на миската не е на високо ниво, както мнозина считаха доскоро.

„Отврат! Измий си краката, може ли такова нещо? Не се ли къпеш?”, коментират хора в мрежата.

Откакто е майка, Антония най-вероятно има по-малко време да отделя на външния си вид, но това не е оправдание, тъй като тя постоянно се бие в гърдите колко е красива.

Интересното е как съпругът й Ивайло я търпи в този й вид. Той я издържа и е нормално да иска поне да изглежда добре за него. Тя обаче не си прави труда да е хубава дори за своя мъж.

Оттук нататък е гарантирано, че Петрова ще внимава много повече, когато публикува в социалните мрежи. Дали ще започне да се къпе по-често, това вече не се знае.

Източник: в. „Уикенд”