Преди повече от месец Елена Сергова, която още наричаме Елена от "Ергенът" показа, че е влюбена, но не разкри напълно самоличността на изгората си. Помним, че тя публикува само един фотос, на който се целува с въпросния мъж, но лицето му остана скрито за всички, както и името му.

Е, името все още е загадка, но явно бившата мераклийка на Евгени Генчев е решила да буди интерес като пуска "на час по лъжичка". Този път тя за сефте показа лицето на избраника си, та да го видим в цялата му прелест и мъжество (последните са чисто субективни, разбира се, очите различно гледат).

Харесва ли ви: Елена Сергова за първи път показа гаджето си изцяло и отблизо! (коментарите са убийствени + СНИМКИ)

Кадрите на Елена и новият й, които са правени на морето, моментално плъзнаха по групите с фенове на "Ергенът", а коментарите са повече от разнообразни.

Харесва ли ви: Елена Сергова за първи път показа гаджето си изцяло и отблизо! (коментарите са убийствени + СНИМКИ) - Снимка 2

Някои одобряват двойката и им пожелават щастие, но други са категорични, че Сергова отдавна не е интересна на никого и е време да спре да си развява "мръсното бельо" в нета. Не са малко и онези, които откровено й заявиха, че си пасва идеално с избраника си, защото и двамата били безлични и скучни.

"Тя Валерия, която е победителка, не се пуска толкова, колкото тази Елена. Писна на всички и продължава, не спира. Да си хваща мъжа, дордето не е избягал от нея и да спре да ни залива с муцуната си", коментират потребители в нета.