Бялата и студена атмосфера се разгорещи от фото сесията, която младата бразилска моделка Хулиана Налу публикува в своите профили в интернет пространството. 

Нейните кадри освет с атрактивната й визия предизвикаха коментари и с друго, Хулиана Налу е обсъждана като новата любов на спортиста - Хамилтън. След дългата му връзка с Никол Херцингер, сега спортистът е често  в компанията на бразилката, а нейните кадри сред ледовете показват близост с Луис Хамилтан.

Двамата бяха в компанията посетила Антарктида с луксозната яхта „Октопус“.От снимките се вижда, че моделката и пилотът на Формула 1 Л. Хамилтън показват колко се харесват и изглеждат като двойка.

А за самата хубавица се знае малко и то е, че 24-годишната Хулиана е от Бразилия, но живее в САЩ и по-малко на Стария континент, има кариера като модел. А последната й по-значима и светска връзка бе с друга знаменитост, именно Кание Уест. Те обаче бързо се разделиха, а снимките на Хулиана са повече от изкусителни, очевидно Луис Хамилтън има вкус и предпочита по-екзотичните красавици. 

 

Хамилтън и новата му приятелка на яхта в Антарктида