Светлана и Християн Гущерови пазаруваха в столичен мол по късна доба, придружени от охранителя им – широкоплещест млад мъж. Охранителят зорко следвал шефовете си, грижейки се за това някой да не ги обезпокои.

 

След като напълнили няколко чанти от различни бутици, семейството се отправило към подземния паркинг, където бил паркиран автомобила им, отново следвани от техния бодигард, носещ торбите с покупките. Двойката седнала на задната седалка на скромен джип Мицубиши, след което мускулягата поел и ролята на шофьор.

 

Така и не става ясно каква е причината, поради която Гущерови, които доскоро се возеха само в най-лъскавите лимузини, сега са паднали на возило за около 20 000 лв. – цената на две от дамските чанти на Светлана. Изглежда мълвата, че милионерската фамилия е изпаднала във финансови затруднения е напът да се окаже вярна.

 

Въпреки скъпите си одежди – синя маркова рокля и розови джапанки, Гущерова имала вид на нашенка, почиваща в Гърция. Прави впечатление, че бившата плеймейтка ще се счупи от слабост и отдалеч изглежда като недохранено африканче.

 

Гущерови се появиха в столичен мол като плажуваща туристка и раздърпан пенсионер (ФОТО)

Неотдавна тя призна, че поддържа тази си форма с жестоки диети – гладува по 20 часа на ден като през останалото време се храни само с месо и риба. За разлика от нея съпругът й Християн е по-едър дори от бодигарда им.

Наследникът на бившия червен депутат Добромир Гущеров се де докарал с широки маркови дънки, риза с къс ръкав и чанта през кръста, пълна с пачки. Милионерското семейство определено не бе съчетало облеклото си, защото докато Светлана приличаше на плажуваща туристка, то мъжът й изглеждаше като раздърпан пенсионер.

 

Припомняме, че през юли двойката отбеляза 5 години от сватбата им, за което време се сдобиха с четирима наследници, двама от които родени през една година. Първото им отроче е 4-годишната Анелия-Добромира, второто им – синът Добромир. Двете деца са кръстени на Гущеров-старши и първата му жена Анелия. Третото им отроче носи името Кристиан-Валентин – КиВи, а четвъртото – Валентина.

Източник: Уикенд