Певицата е в силен стрес, разкриват близките й!

Любовта между певицата Мария и бизнесменът Християн Гущеров е налице и двамата са много влюбени, противно на очакванията и клюките. Небето над тях обаче далеч не е безоблачно. Нещо повече - Гущеров е притеснен заради Мария, която посрещна Новата година с лоша новина.

Чаровното миньонче разбра, че е изправено пред финансов колапс и изпадна в стрес. Това, че гаджето й е милионер, не успокоява певицата, която държи да разполага и със собствени средства. Но последните се изпарили, след като от много време насам тя отказва участия по заведения и на практика няма как да изкарва и стотинка сама.

maraИзточници разказват, че Мария дотолкова откачила от обедняването си, че започнала да разпродава свои вещи, само за да скърпи някой лев. Нервите й се опънали докрай, което естествено се отразило и на настроенията й у дома.

Мария смята отново да започне да пее по барове, въпреки че любимият й не одобрява това и държи да си стои у дома. Тъкмо затова Гущеров бил притеснен, отново започнал да ревнува и не знаел как да убеди половинката си да се посвети само на него и любовта им.

Познати на Мария обаче са убедени, че инатът й ще победи и тя пак ще се качи на сцената, което може да доведе до проблеми в отношенията им.