Мария хитро изчака да се превърне в госпожа Гущерова, за да сюрпризира любимия си "Мечо" Християн Гущеров!

Още не са минали и няколко месеца от тежката сватба на Мария и Християн Гущеров, а младоженикът вече избухна вбесен. Защото законната му половинка го сюрпризира с новина, която предвидливо му "спести" преди да го заклещи в капана на бракосъчетанието. Това разкриха близки до дребната, но хитра певица, явно умееща добре да разиграва картите си.

Оказа се, че Мария излъгала най-нагло доверчивия Християн Гущеров в представите му за здраво и стабилно семейство. "Мечо", както галено го нарича миньончето, още преди сватбата смятал, че като законно омъжена жена Мария вече окончателно ще преустанови еженощните си "походи" из родните кръчми и двамата ще се отдадат един на друг в семейния уют.

[caption id="attachment_336952" align="alignright" width="300"]Мария Мария хвана Гущеров в капана и вече спокойно си разиграва коня, както й скимне[/caption]

Е, това обаче не стана. Нещо повече - откакто се е бракосъчетала за Християн Гущеров, Мария Гущерова не спира да си развява байрака по участия, въпреки недоволството на мъжа си. "На няколко пъти сме я чували да казва, че ако не са участията й в клубовете, ще полудее от бездействие и рутина. Ама каква рутина като току-що се омъжи и на практика няма никаква нужда от тези пари, след като Християн сто пъти е заявил, че е готов да й осигури всичко необходимо, за да живее като принцеса?!", коментират служители от кухнята на компания "Пайнер".

В случая обаче виновницата не е само Мария, а и самият Християн Гущеров, който явно не е следил особено зорко старите интервюта на жена си и главно тези след развода й с хотелиера Митко Андонов.

Защото в едно от тях, още тогава, Мария обясни краха на брака си с Димитър Андонов с факта, че му е обещала да си стои у дома и не го е изпълнила. "Това доведе до проблемите помежду ни, защото и той като всеки нормален мъж иска да има жена, която да бъде до него и до детето постоянно. Моя беше грешката, че не се представих като мечтаната съпруга", изцепи се тогава Мария.

Е, очевидно през няколкото години, прекарани в съжителство с Християн Гущеров, тя е поумняла и се е "представила" в желания от него образ. Само дето случайно е "забравила" да го уведоми, че въпросната жена-мечта ще съществува само до поставянето на парафите в гражданското. Да му е честито на "Мечо"!