Мрежата ври и кипи заради скандал с таткото на Димитър Бербатов

Таткото на топ футболиста винаги е оставал малко встрани. Иван Бербатов се жени за Маргарита  и от брака им се раждат двама сина-Димитър и по-малкия муе брат Асен.

Но много скоро Иван не „издържа на напрежението“  и абдикира от семейното ложе. По това време Митко е едва двегодишен, а майката Маргарита бременна с брат му Асен.

Но воден от пагубните си ниски страсти, той търка наровете в затвора повече от три месеца.

Групов с@кс с развратница вкара таткото на Митко Бербатов в пандиза!

Случката става преди 41 години, в далечната 1982 година. По това време бащата на Митко Бербатов е  футболист на благоевградския тим „Пирин“. Радостта на отбора е голяма, защото той победоносно се завръща в „А“ групата. Заради което отива да играе във Варна. Вечерта отборът е настанен в хотел на Златни пясъци, където са настанени е гости от Норвегия.

Повечето туристи идват по това време, за да се наливат в България с евтин алкохол. На такъв туризъм пристига и норвежката Росалинда.

Пиринци отиват да се наливат в една от най-известните дискотеки, където срещат норвежката с нейна приятелка. Порканата Росалинда решава да заработи, като предлага всеки от момчетата да й платя по 70 лева за ласките й.

В стаята й отиват шестима,сред които е и Иван Бербатов. После тя ги обвинява, че са я насилили и обрали.И оргията с нимфоманката  завършва със затвор.

Източник: Лупа.бт