Отскоро примата на чалгата - Глория се носи в облаците, хлътнала над ушите по младото си лъвче - Добромир Добрев. Знаем, че въпросният е работил като охранител, а също така се цани и като модел по ревюта, заради внушителния си ръст и физика.

Грубо: Младокът Добромир унижи жестоко влюбената баба Глория! (как ще реагира примата на това - ШОК СНИМКИ)

Предпазливата Гло винаги досега е предпочитала да крие любовния си живот и не е показвала почти никого от мъжете си. С Добри обаче направи огромно изключение и въпреки че са двойка отскоро, тя на няколко пъти лично пусна техни общи снимки, при това придружени от сърчица. Абе, любов, та дрънка...

Грубо: Младокът Добромир унижи жестоко влюбената баба Глория! (как ще реагира примата на това - ШОК СНИМКИ) - Снимка 2

Ще си каже човек - щом баба Глория е така открита в отношенията, какви ли метани и реверанси й прави Добрев?! Е, нищо подобно! Преди часове отворихме профила на младото й тигърче, за да видим в него изписано ясно и отчетливо, че човекът е "НЕОБВЪРЗАН"!

Да, Добромир дори не си е направил труда да премахне статута си на свободен мъж, което е знак за всяка нормална жена, че работата не е сериозна. Как и защо Глория приема спокойно това, не е ясно, но потребители са категорични, че е признак на огромно незачитане от страна на гаджето й.

"Този е с нея само, за да си направи реклама. Моделче, туй-онуй, фръцка се и иска името му да се прочуе. Ще я повърти малко, докато набере слава и ще й бие шута, ама явно и Глория е изкукала дотам, че не се усеща", коментират в нета.