На Димитър Рачков май не му върви особено в любовта. Най-добрата му връзка досега беше с Мария Игнатова (като изключим брака му с майката на единствения му син). След Мария той имаше тригодишна връзка с много по-младата от него Анита Димитрова, но тя приключи безславно.

Е, всъщност така се и очакваше. Надали има някой, който да вярва, че при тази космическа разлика във възрастта - Анита бе на годините на сина му едва ли не... би могло да просъществува нещо истинско и вечно...

Разбира се, Димитрова си извади дивидентите от любовта с комика, получи славата, която искаше и после си намери светкавично нов мъж. За когото и се омъжи за нула време, още месеци след старта на връзката си. Знаем, че това е младият и далеч по-красив от Рачков Ник Стемпер, с когото Анитка възнамерява да живее в САЩ, след като получи очакваната все още виза.

Докато си е в родината, тя отговори на въпроси, свързани с бившия си и един от тях бе дали го гледа по телевизията - Митето е в "Пееш или лъжеш" с Мария Игнатова.

"Изобщо не гледам Рачков. Нито веднъж. Просто не ме интересува. Имам си мъж, перфектен мъж и ме вълнува само той. Защо ми е да гледам някакви бивши или пък да поддържам каквито и да било празни отношения с тях?!", изцепи се Анита, с което гарантирано е жегнала Митето.

Източник: Crimesbg.com