Елена-Антоанета или просто Елена е видимо най-искрено влюбената в Евгени Генчев участничка от "Ергенът". Докато едни са се записали в предаването за слава, други - за да четкат его, а трети - за да си починат в скъп турски курорт, то редакторката Елена очевидно е влязла заради любовта.

Която обаче ще изгуби, защото си позволи да направи поредна грешка - нещо, което никога не се прави пред мъж, особено ако не е твоят мъж и нямате връзка. А, де факто, Елена и Евгени нямат такава, дори изобщо.

След като се разплака в епизода с колието и му призна любовта си със сълзи в очите, а после директно го помоли да не я "отпраща и отблъсква от себе си", Елена ще направи пореден и непростим гаф.

Това ще се случи идната седмица, когато наред със завръщането на лиглата Айлин Бобева, пианистът ще трябва да преглътне и шока от разговора с Елена. Елена, която ще го попита директно и в очите: "Искам да знам дали ме желаеш истински като жена?! Искам да знам дали ме намираш за с@кси!" - ето това ще изръси тя, а той ще остане втрещен.

Че какво би могъл да ти отговори един мъж - при това възпитан, при това в ефир... освен, че си прекрасна, неустоима и той много, ама неистово много те иска. Друг е въпросът дали наистина е така, а при него отговорът очевидно е - не.

С тази си изцепка Елена още повече ще го отблъсне от себе си - не като приятел, но като жена.