Тежки любовни дни се задават на хоризонта за Евгени Генчев. Пианистът, който, за разлика от предшественика си в "Ергенът", се влюби лудо и си избра момиче сред участничките, сега си бие главата в стените. И се чуди на кой свят е и откъде му е дошло.

Причината - след края на формата и радостта, че е изритала конкуренцията, за да стане първа, Валерия показа, че изобщо не е била влюбена в Генчев. Тя просто се е борила за егото си.

ГРОЗНО! "Нежната" Валерия съска към ошашавения Евгени: Махай се от мен! (виж тук - СНИМКИ)

Скандалът, който още тресе мрежата, избухна навръх 25-ия рожден ден на кучкарката, който бе в столичен клуб. В мига, в който донесоха двете торти за рожденичката, а Евгени се опита да се доближи до нея и да я прегърне, тя го простреля с леден поглед и изсъска: "Махни се от мен!".

Заради шума в клуба Генчев не чу думите й и отново се приближи, а тя повтори: "Махни се!". Явно настояваше да се снима сама и пианистът да не е до нея. Това означава само едно - Валерия знае, че двамата няма да ги бъде и не иска след години да се гледа на любимите си и важни снимки до него.

След като и втория път Евгени не я чу, тя лично се доближи до ухото му и му каза нещо - вероятно му изкрещя същите думи. В този миг лицето на момчето помръкна рязко и той се отдръпна от нея. През цялото време после изглеждаше унил и си тръгна по средата на купона.

"Толкова грозно, толкова просташко поведение от жена, тази Валерия е някакво изчадие в пола", коментират в нета.