Много питанки витаят около скандала между красивата съпруга на Стефан Шарлопов и дъщеря му от първия брак

Както стана ясно, през март Бояна Шарлопова и Ева разделиха бизнеса си. Това се случи пет години след смъртта на бизнесмена милионер.

Бояна му роди четири деца, като двете с Ева управляваха семейната империя, завещана им от покойния бизнесмен. Още докато бе жив, дъщеря му от първото венчило-Ева бе изпълнителен директор на „Шарлопов груп“. По това време красивата вдовица нямаше допир до бизнеса.

Но нещата се промениха, като Бояна заяви, че с Ева разделили бизнеса без драма.Тя поела хотелите, а Ева складовете, защото искала да бъде рентиерка, а и имала малки деца, на които да отделя повече време.

Според упоритите клюки обаче двете не са поделили мирно и тихо бизнеса на покойния Стефан Шарлопов. А всичко се е случило с грандиозни скандали, като те вече не си говорили и напълно се смразили.

Ева развалила „дослука“ с мащехата си, защото  я обвинила в много  неща. Тя не била доволна, че с лека ръка Бояна прахосвала състоянието на татко й заради разкрасителни процедури, луксозни почивки, както и по многобройните й гаджета, които се навъртали около нея заради парите.

Тя й натяквала, че само тя работи, а вдовицата била като отвързана след смъртта на баща й. Обвинявала Бояна дори, че имала пръст и в смъртта на татко й, макар че официално той почина от масивен инфаркт, шушукат техни подчинени.