Отношенията между Деян Донков и Радина Кърджилова явно са повече от обтегнати, двамата направо не могат да се траят. Особено що се отнася до Деян. Той до такава степен не иска да вижда бившата си след раздялата, че я е уволнил от спектакъла си "Любовникът". Да, Донков не е шеф на театър, но е достатъчно, че не иска да играе на една сцена с Кърджилова, за да й се наложи да напусне.

Самият актьор потвърди официално, че "Любовникът" ще продължава да се играе, но с друга актриса на мястото на Радина. "Не бързайте да отписвате представлението и да го пращате в забвение. То ще се играе и дори ще става все по-еротично. Намислил съм страхотни неща", смее се Донков, който вече се е отдал на приятните емоции и забавления с различни жени.

Също той се похвали, че в момента около него има поне пет готини мацки, с които се виждат често и си прекарват добре. Не уточни дали някоя от тях му е гадже, но ясно даде да се разбере, че е скъсал синджира и има намерение да го държи така доста време.;

Не е ясно какво е породило огромните им различия и конфликти с Радина, но е грозно да я отстрани от постановката. "Колко хора се разделят, развеждат се, но остават в добри и културни отношения. А Донков се държи като свиня. Радина не е за завиждане с него", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com