Христина на Благо Георгиев втрещи много хора около себе си

Христина Витанова не е това, за което се представя. „Целомъдрената” бивша изгора на футболиста Благо явно има много трески за дялане. Както и повечето от нас, но тя си ги има на килограм. Жената, от която шавливеца, играча на руския тим има две прекрасни деца, отново загуби поредната си бройка. Според сочната клюка последното й гадже, олигарха Марин Самуилов й бил шута.

Петролният магнат усетил едно гадно качество в нея- това, че вместо към него, тя протягала алчни ръце към парите му. Но го правела толкова нагло и демонстративно, че го накарало завинаги да й покаже вратата. Пък и страстта й да си има винаги резервен вариант за креватни изпълнения напълно отвратили милионера от хубавицата, пише Пик.

[caption id="attachment_332890" align="alignright" width="300"]Христина на Благо падна от два стола на земята Христина на Благо падна от два стола на земята[/caption]

Наследникът на империя „Инса” не беше с бившата гимнастичка в Дубай. Каквато била предварителната уговорка между двамата, споделят неназовани източници. Христина Витанова постна преди дни снимки от арабската дестинация, любима на родните богаташи. На фотосите тя се хилеше доста изкуствено, не спряха да я „застрелват” заради лицемерието й бдителни потребители на нета.

Въпреки изкуствените пози, накрая все пак истината лъсна. Христина не само че не е с богатия си приятел, но той вече е с новото си завоевание. Деница, както се нарича настоящата любовница на Самуилов-младши си направил с нея серия релаксиращи почивки в Сингапур и на остров Бали, научи Kluiki.bg.

Докато Христина на Благо си ближела раните в Дубай, но сама. Та от два стола, на земята, не спират да я одумват злите езици. Защото бившата на спортягата въртяла и друга паралелна връзка, за която разбрал богатия й приятел. Докато мачкала чаршафите с него, тя била опасно близка и с ММА боец. Това обаче стигнало до ушите на милионера и той директно й показал вратата.

Затова Христина избесня и дори заяви, че ще „извие врата на новата приятелка на бившия си,ученичката Куини-Алис”. Но това по-скоро е огън без дим, защото самата тя не е верна на връзките си, каквито и да са те. А и с поредицата от грозни постъпки тя втрещи мнозина, дори и най-близките си приятелки. Въпреки плюнките, които изпрати по неверния си съпруг, Христина Витанова продължава да живее единствено с неговите пари. Които Благо Георгиев дава за отглеждането на двете им деца и й носи комфорт и добър живот, без грижи, тревоги и работа.