Тита и Недко Николов вече не са заедно

Певицата и ММА боецът се разделили след огромен скандал и побой. Нацепеният мачо посегнал на Христина Христова, както е името на младата изпълнителка. Дълго време Тита ходела на участия с гипсирана ръка, защото той й счупил два пръста.

Тита вече е сингъл. За това говорят много симптоми. Бившата изгора на здравеняка е изтрила почти всички снимки, като оставила само тези от екскурзията им до Египет. Недко също е заличил общите фотоси с Тита и двамата вече не се следват в социалните мрежи.

Горещите клюки, че двамата не са заедно вървят от няколко месеца. Но до момента те не са потвърдили слуховете, нито са посочили причината за разлъката.

Родителите на Тита изобщо не одобрявали избраника й. Склонността на агресия на Недко, както и липсата на амбиция за кариерно развитие били минусите, които не се харесвали на родата на певицата. Тита, която премина в чалга редиците, обаче не спираше да приказва колко много се обичат с Недко, как заживели заедно от първия ден на срещата им и дори намекваше за сватбени камбани.

Преди дни надарената поп фолк дива имаше рожден ден, но Недко липсваше на всичките снимки.Още тогава феновете заподозряха, че любовната сага между двамата вече е приключила.

Причината лъсна и това е побоят, който гаджето нанесло на Христина, но не е ясно кое го е предизвикало. Версиите за насилието са две. Първата е , че ММА боецът бил много ревнив и задушавал Тита. Втората предполагаема причина гласи, че спортягата кръшнал на певицата с друга жена. Заради което певицата го натирила, а той побеснял, че го направила.

Източник: Уикенд