Ивелина от "Ергенът" напусна формата, след като Евгени Генчев избра да даде последната си роза не на нея, а на сладката и бъбрива Поли. Знаем, че на финала на епизода останаха двете, а Ивелина до последно се надяваше, че розата ще е за нея, защото си представяла как с пианиста са на лична среща, как се разхождат край морето, гушкат се и се целуват...

Е, не стана така и тя си тръгна, като днес обясни в ефир, че е останала озадачена от липсата поне на целувка от Евгени. "Никога досега в живота ми не съм чакала от мъж да ме целува, сами са го правили и то никак не са и чакали", смее се Ивелина, но... Но се оказа, че с Генчев или й е за първи път, или лъже за мераците, с които са я обсипвали.

Всички помним как Ивелина никак не бе сред срамежливите моми в предаването и дори първа се натресе на Генчо с горещите си танци в началото. Тя му се слагаше сама като го прегръщаше, галеше, навираше си прелестите в лицето му, но уви - той така и не направи нищо.

И тук плъзнаха слуховете, пуснати от други участнички във формата, че самият Евгени е споделил пред човек от екипа на предаването, че му е трудно да седи и да се пази от нежелани набези. А специално за Ивелина е подметнал, че не е негов тип и му идва твърде грубичка в лицето.

"Не мога да го направя и не целувам жени по сценарий и команда. Ами не ми харесва, не ме привлича, как да се целувам с нея?! Не съм обществен", дори се дразнел на моменти Генчев - както за Ивелина, така и за другите, останали недокоснати от него.