Певицата пусна скандално стори в Инстаграм , на което е само по сутиен. Гледката е меко казано потресаваща! Увиснал корем, грозни татуси и бельо. Фенове се чудят дали не  е полудяла да се пуска в мрежата по този начин.

В момента тече турнето на изпълнителката. На кадъра е заснета и Милица Гладнишка, но тя е в пъти по-прилично облечена в стилна рокля в кралско синьо.

Снимката е направена на концерта на певицата в Бургас. Както е известно, двете дами в момента обикалят страната с турнето ABBA SYMPHONIE 2023 заедно с Плевенска Филхармония.

Грозна картинка: Люси Дяковска се пусна по сутиен

Дали слънцето е напекло доста Люси, можем само да гадаем, но поведението й е неприемливо. Нейни приятели я защитиха, като казаха, че е много разсеяна и е възможно въобще да не се е усетила какво прави.

А може да си търси ново гадже? Певицата никога не е криела сексуалната си ориентация. Преди години влезе във “Вип брадър“ с гаджето си Камелия. Тя не си се представя на 60 години , заобиколена от деца и внуци. И през ум не й минава, че трябва да се жени. Може да го направи в чужбина, където еднополовите бракове са позволени.

Източник: blitz.bg