Българската тенис звезда Григор Димитров показа какво е да си истински баровец, демонстрирайки гъзария до шия. Той поля звездното парти, което бе организирано от принца на Монако – Албер II, след края на турнира в Монте Карло. На изпроводяк от лачения коктейл, папараците издебнали хасковлията да сяда костюмиран зад волана на ослепително „Ламборгини“.

 

Секунди по-късно като във филм на Джеймс Бонд в него се качила убийствена мацка по минижуп. Може би е новата му?

Става ясно обаче, че всъщност това е старата му тръпка Ализе Лим, с която имаше вземане-даване преди години.

 

Сценката като от лента с Агент 007 се разиграва на метри пред заведението. Апизе Лим щеше да си изпочупи краката да тича към колата на нашия с риск да се претрепе на високите си токове. Мнозина в мрежата отбелязаха, че Гришо не си направи труда да излезе от колата, за да посрещне дамата си, а само гледал как по-бързо да се изнижат от хорските очи. От място нашият плейбой отворил автоматично вратата на „Ламборгини“-то, след което смуглата красавица със зелени очи на змия усойница се шмугнала вътре.

 

След това двойката отпрашили нанякъде, за да се насладят на срещата си насаме. Едва ли някой се съмнява, че след това бонбончето Ализе Лим е скочила и в леглото на тенисиста. Болшинството от феновете му одобряват неговия избор.

 

Знае се, че Гришо пак е ерген, откакто в края на миналата година се раздели с влашката сексбомба Мадалина Геня.

Само преди два месеца госпожица Лим скъса с баскетболната легенда на Франция Тони Паркър. Двамата се познават повече от десетилетие покрай тенис академията на Патрик Муратоглу. Зеленооката французойка не направи кой знае колко успешна кариера в тениса, но често влизаше в заглавията на таблоидите със знойния си вид и близостта си с Григор Димитров. Сега пък се изявява като репортерка в телевизия „Евроспорт" и често взима интервюта от нашия и останалите тенис звезди.

 

За тях се твърди, че още през 2015 г. са преминали отвъд границите на приятелството. Ализе Лим седна в ложата на нашия по време на турнир в Париж. Тогава Гришо вече се бе разделил с Мария Шарапова, а засуканата му колежка тъкмо скъса с тенисиста Жереми Шарди.

От онези времена двамата имат доста пикантна снимка в поза „римска колесница”, на която нашият е обяздил мадамата и я държи за косата. Любовната им авантюра обаче мина и замина тихомълком, преди хасковлията да се вземе с поп звездата Никол Шерцингер.

 

Близо десет години по-късно се случва дежавю – Гришо и Ализе Лим явно пак са заедно. От антуража на плейбой номер 1 в тениса се чува, че на Григор вече му доскучавало да реди нови и нови любовни трофеи. Вместо това решил да повтаря стари тръпки като Ализе Лим, на които навремето не се е наситил достатъчно в леглото.

 

В тениса вече ловят басове дали френската авантюра ще провали Григор на корта в близкото бъдеще и дори се обзалагат кога нашият ще изпадне от топ 10 на световната ранглиста. Възходът на Гришо, който идния месец ще навърши 33, дойде именно с раздялата с Мадалина Геня и наскоро Григор спечели първата си купа от 2017 г. насам. Освен това се завърна сред най-добрите десет тенисисти в света за сефте от 2018 г. Според мнозина обаче жените винаги са пречели на тенис кариерата на Гришо и сега отново валят очаквания за нов крах на българската ракета.

Източник: Уикенд