Запознати издават, че плейбой №1 в тениса Григор Димитров, се е сдобил с нов звезден баджанак в дългия списък от знаменитости, с които е делял една и съща любовница.

Горещата мълва обикаля света на тениса напоследък, след като бившата му изгора Лолита Османова цъфна на престижния турнир в Калифорния „Индиън Уелс“, където участва и наш Гришо.

 

Този път обаче милионерската наследница се оказа в антуража, а по всяка вероятност и в леглото на един от най-добрите приятели на нашенеца в тениса – руснакът Андрей Рубльов.

Отначало се появиха подозрения, че Гришо се е събрал с Лолита в слънчева Калифорния, след като двамата се оказаха на едно и също място, по едно и също време.

 

Бившата Гришовица обаче бързо разплете интригата, появявайки се в ложата на руския тенисист Андрей Рубльов. Двамата не само са сънародници, а и се познават от дълги години. Мълвата носи, че са и повече от приятели, и делят едно легло, макар официално все още да не са се обявили като двойка.

 

В тенис средите у нас коментират, че така се случват нещата и припомнят, че Гришо също не бил тъпана, когато залюбил Лолита, но с появата й в ложата на турнира във Виена, замириса на любов.

Допълнителна пикантност на историята добавя и фактът, че новият баджанак на Гришо минава за може би най-добрия му приятел в тениса. Двамата с Рубльов се четкат редовно пред камерите, а преди време руснакът стигна още по-далеч, признавайки, че ако бил жена, щял да се влюби от раз в хасковския плейбой.

 

Към днешна дата Рубльов заби Лолита, но забива ли по този начин нож в гърба на нашенеца?

Близки до Димитров разясняват, че такива интриги рядко хващат място в звездния хайлайф и двамата с Рубльов си остават близки.

 

В елитния тенис има цял куп играчи, които са баджанаци и нямат лоши чувства, дори напротив – подкрепят се. Нашенският плейбой също не прави изключение. Той е баджанак с голяма тенис фигура – известният Патрик Муратоглу, с когото въртяха любовна авантюра с легендата в женския тенис Серина Уилямс. Това обаче изобщо не им попречи на професионалните отношения.

 

На младини Гришо дори бе част от престижната тенис академия на Муратоглу, а по-късно американецът му стана и личен треньор за известно време. И до ден днешен двамата поддържат приятелски отношения.

 

Звездният списък с баджанаци на Григор, включва и куп знаменитости извън тениса. Освен нашенеца и Муратоглу, Серина е прекарала още известния рапър Дрейк, както и бившата НБА звезда Амари Студемайър.

 

По-късно Григор започва връзка с Мария Шарапова, която преди него мачкала чаршафите с фронтмена на групата Maroon5 – Адам Лавин.

След това хасковлията наследи световния шампион от Формула 1 Люис Хамилтън в леглото на певицата Никол Шерцингер. Покрай последната си сериозна връзка с влашката сексбомба Мадалина Геня, стана ясно, че хасковлията е баджанак и с цяла камара холивудски знаменитости, в т.ч. и Леонардо ди Каприо.

Източник: Уикенд