Оказва се, че настоящата любовница на Григор Димитров – Мадалина Геня, не е ново откритие за него. Тя скочила в леглото му още преди години.

 

Според твърденията, Гришо утешавал влашката красавица преди три години, след като се разделила с холивудската звезда Джерард Бътлър. Заварката между тенесиста и Мадалина станала на парти, организирано от негов спонсор. Последвали още тайни рандевута, за които така и не се разбрало тогава.

 

Гришо прекарал влашкото гадже още преди 3 години

Любопитна подробност е, че секс забежките им се случват точно между последните две сериозни връзки на Григор Димитров – след романса с популярната певица Никол Шерцингер и преди да се залюби с милиардерската щерка Лолита Османова.

 

От няколко месеца нашенецът и влашката сексбомба бръмчат заедно по турнири и се обясняват в любов един на друг. В момента обаче са разделени, тъй като Григор играе на „Уимбълдън”, докато любимата му е в Рим по киноангажименти. Участието на българина обаче започна с големи мъки. Първият му мач с японеца Шимабукуро бе преместен за ден по-късно заради непрестанните дъждове в Лондон.

 

След това още преди края на първия сет мачът бе прекъснат отново заради валеж. Във втория пък се наложи нова пауза, но този път заради саботаж. Двама от зрителите нахлуха на корта и разпръснаха оранжеви конфети и части от пъзел. Оказа се, че са джендъри и протестират за нещо. Григор все пак успя да запази хладнокръвие и постигна чиста победа с 3:0 сета.

Източник: Уикенд