Оказва се, че неслучайно Григор Димитров напуска горещи снимки с новата си изгора Мадалина Ганя. Причината за това била да дразни Лолита.

 

Тенисистът научил, че докато имали връзка, рускинята първа кръшнала от правия път. Именно затова се хванал с Мадалина, а за капак на всичко публикува и горещите кадри, на които двамата са само по бельо.

Гришо нарочно дразнел Лолита с голите снимки

Според мълвата, докато Григор бил зает с турнири по чужбина, Лолита си имала тайно гадже от Монако, с когото деляла кревата. Накрая тенисистът все пак научил, че му слага рога и веднага й теглил шута, след което прибрал при себе си Мадалина.

 

Известната румънска златотърсачка от доста време се усуквала около нашенеца, преди да й се отвори парашутът. Преди това минала през леглата на редица знаменитости, сред които Леонардо ди Каприо и Ерос Рамацоти, плюс цял италиански футболен отбор.

 

Със сигурност Гришо също не е стоял на сухо, докато е бил разделен с Лолита заради тениса, но пък връзките му са съвсем дискретни, макар и да се знае, че е имал отношения с най-красивите тенисистки.

 

След като стана ясно, че вече е с Мадалина, Лолита заяви, че връзката им така или иначе вече била неспасяема и допълва, че е преживяла раздялата с нашенеца.

Източник: Уикенд