Въпреки, че на нашенския тенисист номер 1 кариерата е в застой, поне си има първокласна любовница която да го теши. Така радната ракета N 1 се намира на крилете на любовта и сам успя да се покаже в доста пикантна атмосфера. Хубавата Мадалина, която се появи от Румъния, спечели сърцето му и вече е неотлъчно до него.

Гришо и Мадалина се отдават на ласки в Монте Карло (Румънката го утешава за загубата на Уимбълдън – Снимки)

Ресторант в Монте Карло бе свидетел на романтичните им изцепки, а самата г-ца Генеа сподели атрактивното видео с почитателите си в Инстаграм. На краткото клипче се вижда как двамата се натискат, като Гришо хубаво успява да нацелува новата си възлюбена. Тя пък почти не сваля ръцете си от него и ако съдим по внезапно избухналите им страсти, и вечерта е преминала с фойерверки.

Гришо и Мадалина се отдават на ласки в Монте Карло (Румънката го утешава за загубата на Уимбълдън – Снимки) - Снимка 2

Влюбените се загаджиха сравнително скоро и вече не си правят труда да се крият. Румънката е поредната красавица, успяла да очарова нашия тенисист. Въпреки че често точно жените може би пречат на кариерата му, все пак Гришо е и човек на живота. Част от поддръжниците му смятат, че на корта той не е достатъчно концентриран и умел в играта, като причините за това са именно дамите. Каквато и да е истината, Димитров за момента се възползва максимално от лятото и лукса по света. В компанията на Мадалина, разбира се.