Разделят ли се Гришо Димитров и Маша Шарапова?

Една от най-обичаните светски двойки и тенис звезди Григор Димитров и Мария Шапропава май са на път да си кажат окончателно „сбогом”.

Това се върти все по-упорито из спортните среди, пише slava.bg. Причината е новата на хоризонта, канадката Йожени Бушар, с която Гришо имаше в началото само невинни, приятелски закачки. Рускинята се чувства обаче страшно застрашена заради по-младото си гадже и нарастващия имидж на Гришо като победител и плейбой.

[caption id="attachment_324180" align="alignright" width="300"]Гришо и Маша дали ще сложат край на приказката? Гришо и Маша дали ще сложат край на приказката?[/caption]

Доскоро Маша Шарапова беше единствената претендентка за сърцето на хасковлията. Но след непрекъснатите му победи към върха и набъбващите банкови сметки, тенисиста се превръща във все в по-голям магнит за жените, а Маша все по-често изпада в сцени на ревност.

А и Гришо вече все по-малко се старае да избие черните мисли на любимата си в тази посока. Любопитният слух, който обикаля от известно време светските среди е на път да се превърне в истина. А той е, че топ тенисистката сред жените бясно ревнувала гаджето си от доста по-младата надежда на корта, канадката Йожени Бушард, разбра Kluiki.ws. Красивото русо изкушение също не било равнодушно към сърцето на Гришо.

Двамата дори демонстрираха много топло отношение един към друг преди известно време. Тогава тигрицата бе плътно до българина на тенис турнира в Мексико, където имаха съвместни участия. Тогава друг турнир принуди Маша да се озове далеч от любимия си.

Припомняме, че тогава, между паузите Гришо и 19-годишната канадка си спретнаха екзотична обиколка с хеликоптер из Мексико. Гришо дори се изцепи, че това е било едно от най-невероятните му преживявания, което жестоко жегна сърцето на красивата му половинка. Но който познава Маша знае, че рускинята не оставя „магарето си в калта”.

Тогава се заговори, че станалото между Гришо Димитров и палавата млада надежда на корта Йожени Бушард си е само закачка. Не като такава я възприе Мария Шарапова. Атрактивната рускиня беше бясна и по време на мач разказа играта на канадката. После Гришо трябваше да разсейва Маша с екскурзия из Мексико, за да изтрие колкото може суперлативите, които изказа за русата канадка.

Но в края на краищата слуховете, че не всичко е само приятелство между Гришо и 19-годишната Йожени Бушард може и да се окаже истина. В тази игра обаче дали победител няма да е по-младата претендентка за сърцето на българската надежда в тениса, а Маша Шарапова да изгуби мача?!