Григор Димитров - Гришо е наистина вбесен след тази проява на неблагодарност и с пълно право!

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров - Гришо получи неочакван удар под кръста, който го вбеси и с пълно право. След цяла година, изпълнена с победи в различни световни турнири и кариера, летяща стремглаво нагоре, Гришо получи страшна и напълно незаслужена обида. И то не от кой да е, а от многознайкото Евгени Минчев, който не пропусна да си натика гагата и в личното пространство на тенисиста.

Припомняме, че преди няколко дни Гришо бе удостоен да фигурира в класация Топ 10 за най-красивите мъже в света, изготвена от музикалния канал MTV. Така Григор Димитров се нареди до звезди от ранга на Аштън Къчър, а феновете му и цяла България не крият гордостта си.

[caption id="attachment_332842" align="alignright" width="300"]Гришо Гришо получи долна обида от Евгени Минчев, който отново си напъха носа там, където не му е работа[/caption]

Освен т.нар. лорд Евгени Минчев обаче, който веднага се зае да бълва змии и гущери по адрес на спортиста, прославил България. "Какъв ти Гришо в Топ 10 за готини мъже, бе?! Аштън Къчър бил вътре, че набутали и нашия Ганьо там. Какво му е красивото на това момче?! Но да, така е - винаги до хубавите в някакви подобни класации, се нареждат и грозни подгласници. А и какви толкова са успехите на Гришо?! Цял живот другите хора печелят всевъзможни конкурси и класации, а сега и него го бутнали вътре", започна да насосва открито Евгени Минчев.

Нещо повече - той стигна дотам, че откакто живее в Лондон, никой там не го бил попитал и веднъж за родните спортисти като Григор Димитров, Димитър Бербетов и други, научи Kliuki.bg.

Не е необходимо да споменаваме, че изказването на Евгени Минчев разгневи хиляди българи в страната, които считат думите му за тотално неуважение и незачитане на големите постижения на тенисиста ни. А източници от спортните среди на столицата, близки до Гришо, заявиха, че самият той откровено се подразнил от обидите по негов адрес.

Като типично интелигентно момче обаче, Гришо се задоволил да коментира изцепката на Евгени Минчев с: "Кой е този човек?!... Не ми пука какво говори. Винаги е било така в живота - едни се трудят и постигат нещо, докато другите остаряват злословейки и обиждайки останалите. Аз съм си избрал пътя", заключил гордо тенисистът, за което го поздравяваме.