Извън кожата си от гняв, обида и бяс е Григор Димитров. Както знаем, най-успешният роден тенисист е луд (меко казано) по румънката Мадалина Ганеа, която, макар и хубава, не се радва на добра слава. Доказано е, че Мадалина е била любовница, държанка или както и да го наречете, на редица световни звезди и крупни милионери, а в момента се е "кротнала" при хасковлията.

Да, животът си е на Гришо и ще го живее, както си реши, също както ще си ляга, с която иска. Но в предаването "Животът по действителен случай" стилистът на известните у нас - Антония Йорданова изкоментира Мадалина по начин, който втрещи мнозина.

Григор е бесен: Нарекоха гаджето му "джукеста п@рноактриса" в ефира на bTV! (ВИЖ ТУК + СНИМКИ)

И не за друго, не защото това не се пише и коментира от самото начало в мрежите, а защото се каза директно в ефира на националната медия Би Ти Ви. Пред зрителите Антония Йорданова трябваше да коментира Ганеа и заяви, че тя й прилича на скъпо платена п@рноактриса.

"Наблягам на това, че е от скъпите - поне аз така си ги представям. Всъщност Мадалина е една румънска жена, джукеста, която не само аз, но и повечето хора, свързват само с едно нещо - горепосоченото от мен. Жалко е, че Григор, който е толкова добър и успешен спортист, има подобен избор за жени. Този избор го кара да олеква. Дано го осъзнае някой ден", коментира стилистката.

Близки до обкръжението на Гришо обаче посочват, че той е крайно раним по отношение на Мадалина, която го е завладяла изцяло.

Източник: ЛайфОнлайн.бг