Григор Димитров е на 31 г. и вече и за най-големите му почитатели е ясно, че той няма да сбъдне мечтите им, като се доближи до великите в тениса. За българин направи много, но като световно ниво остана сред посредствените.

Таланта Гришо го има, но през последните 15 години го пропиля заради по-малката си глава, което е жалко и нелепо, макар Валери Божинов да направи същото във футбола.

Димитров не подбира и ляга с всяка, която му даде. Това не значи, че няма сериозни връзки. Има, но между тях има и доста забежки.

Ето, сега например Григор отново е официално сам. Той скъса с Лолита Османова само преди броени дни, а вече ощастливява други жени. И то не кои да е, а такива с известни родители.

Последното завоевание на Гришо е доведената дъщеря на бившия ни премиер Сергей Станишев. Моника, която е кръстена на майка си, се запознала с хасковлията на общо мероприятие, двамата си допаднали и дори се снимали заедно. Всички присъстващи останали с впечатлението, че ще се свалят и по всяка вероятност точно това се е случило.

Григор Димитров ще навърши 32 г. през месец май, но продължава да няма семейство, да не е баща и да няма стабилност в личен план. Мъж на неговата възраст вече трябва да се оглежда за улягане и спиране на секса с всяка срещната, но Гришо продължава да е крайно инфантилен и да издига плътските удоволствия в култ. Така не се става велик спортист.

Източник: Ретро