Григор Димитров е замислил невероятна изненада за приятелката си Маша

Григор Димитров е намислил неочакван романтичен сюрприз. Първата ни ракета е обмислил да направи изключително красив жест точно на деня на влюбените. Гришо решил да предложи брак на Маша на 14-ти февруари, издават намеренията му близки до тенисиста. Гришо замислил да падне на колене пред красивата си приятелка и да поиска ръката и сърцето й. Тенисистът възнамерявал да стори това, след като заведе Маша на вечеря, на която да бъдат само те двамата.

Миналата вечер хасковлията приключи ангажиментите си на турнира в Холандия. Голямата ни надежда в тениса падна от ветерана Жил Мюлер. Роденият в Люксенбург играч на корта успя да победи нашето момче и затова той вече е намерил време да отдели и за личния си живот. Мария Шарапова пък също има е успяла да „открадне” малко свободни дни за себе си и за любимия си. Рускинята участва в Краков в мачовете за Фед Къп, пише Пик.

[caption id="attachment_335185" align="alignright" width="300"]Григор Димитров и Маша вдигат сватба? Григор Димитров и Маша вдигат сватба?[/caption]

Преди известно време в публичното простарнство се завъртя клюката, че Гришо се е сгодил с красивата си приятелка. Рускинята пък демонстрираше на ръката си огромен пръстен с диамант, за който се предполагаше, че й е подарък от любимия. Слухът за евентуалния годеж не беше потвърден от нито един от двойката.

Дизайнерското бижу обаче бе уловено от бдителни папараци. По времето, когато известната двойка се разхождаше из улиците на Лондон. Двамата влюбени били във видимо добро настроение и се забавлявали чудесно. А на пръста на прекрасната Маша просто греело уникалното дизайнерско бижу.

Наскоро из публичното пространство плъзна и друг упорит слух. Според него една от най-.нашумялата и известна тенис двойка работела за наследник. Стана известно и пророчеството на известна ясновидка по този повод. Врачката предрекла, че Григор Димитров и Мария Шарапова ще станат родители на мъжка рожба. Дали пророчеството ще се сбъдне не се знае, но феновете на двамата тенисисти очакват те да ги зарадват, като узаконят връзката си.