Трети път Ковид атакува щерката на Баш майстора

Единствената дъщеря на незабравимия актьор Кирил Господинов-Веселина Господинова, познат като Баш майстора от култовия филм,

отново пострада. Тя сподели в мрежата, че за трети пят я поваля китайската зараза.

„За една година трети път ме поваля Ковид! Пазете се, болниците са пълни“, алармира наследницата на Баш майстора.

Но житейските й перипети не спират дотук. Миналата година битка с китайската зараза губи й майка , проф. Мирослава Кортенска.

Докато тя треперела за здравето и живота й, съпруга й я зарязва и изчезва мистериозно. Като я остава да се грижи сама за двете им деца.

Веселина остава с разклатено здраве, минимални доходи и грижата за двамата си наследника.Тя пробва да работи в Холандия, но емигрантския живот не й понася и тя се връща в България.

В последните няколко месеца издаде биографична книга за татко си, втора поред, като обикаля страната, за да я показва на публиката.

Съдбата на Веселина Господинова не е лека още от детството й. Татко й Кирил и майка й Мирослава изживяват бурна любов, женят се , но само две години след брака чувствата угасват и пътищата им се разделят.

Актьорът е  с 20 лета по-възрастен от любимата си, но това не пречи отношенията им да угаснат, много скоро след сватбата.

Но Баш майстора не къса връзката с единственото си чедо и не спира да се грижи за нея до края на дните й.

Веселина завършва НАТФИЗ в класа на проф. Стефан Данаилов, после и немска филология. Но не пробива нито в театъра, нито в киното. Веселина работила какво ли не, през годините, за да се издържа.

Източник: Ретро