Андреа е подложена на доста неприятни неща от страна на своя любим Кубрат Пулев!

Боксовата кариера на Кобрата се отразява негативно на певицата Андреа. Боксьор номер едно на България си е поставил за цел да стане машина до двубоя с Владимир Кличко. За целта той се изолирал по цели дни в залата и тренирал здраво. Това обаче не се нрави много на възлюбената му Андреа, която от седмици, дори месец изобщо не е била докосвана от Кубрат Пулев, научи Kliuki.bg от свой източник. Двамата дори не са си разменяли и една целувка.

[caption id="attachment_322696" align="alignright" width="300"]Андреа унизена от Кобрата заради Кличко Андреа унизена от Кобрата заради Кличко[/caption]

Както знаем, Кобрата се подготвя в Хамбург за големия мач, докато Андреа провежда музикалната си кариера тук в България. След края на "Планета Лято 2014" обаче в графика на певицата се е отворило малко свободно време. Тя веднага потърсила своя любим с желание да се видят, като дори била готова да се качи на първия самолет за Германия. Пулев обаче й отказал, което няма как да не нарани всяка жена. Той много искал да се отдаде на любов, но в момента просто не можел да си го позволи, защото остават броени седмици до най-важния мач в целия му живот.

Откакто Андреа и Кобрата приключиха с лятната си морска почивка, те не са се виждали. Боксьорът веднага замина за Германия, докато певицата се отдаде на турнето на "Пайнер". Фолк дивата обаче вече била жадна за любов, но Кобрата й заявил в прав текст, че до 6 септември няма да се случи нищо друго между тях, освен някой друг телефонен разговор.

Тази любовна суша се отразява много зле и на визията на Андреа. Това лято се забелязва известно покачване на теглото на певицата, която явно се утешава нощем с храна. Ако продължава така, скоро Кобрата може да не желае да я докосва и поради друга причина.