Вторият Ерген, по когото луднаха не само 25-те участнички в имението, но и стотици момичета пред екраните, ни е познат като усмихнат, възпитан и деликатен млад мъж. Той е на светлинни години от намахания и напорист Виктор Стоянов, парадиращ с мускулите си в миналия сезон на риалитито.

За разлика от него Евгени е по-скоро тих и обран, но ето че и той се оказа човек като всички останали. И мъж, който определено може да се ядоса и "взриви".

Точно това направи той след слуховете, че има до себе си жена, с която е във връзка много преди да влезе във формата. Говореше се, че двамата са почти женени, заедно от десет години и той й е подарил скъп диамантен пръстен. А в предаването влязъл само за реклама, защото не е популярен в родината си.

Е, тези твърдения доведоха до скандал и до незабавна реакция от страна на самия Евгени, който категорично отрече слуховете. "Нищо от това, което говорят не е вярно. Нямам и от дълго време съм нямал сериозна връзка, какво остава да говорим за брак?! Никога не съм бил женен и се надявам тези безумия да престанат", заяви Генчев.

Знаем, че снимките на предаването отдавна привършиха, а той живее между родния си Пловдив, София и чужбина, където не спира да пътува с музиката си. Евгени заяви още, че и в момента е с жената, която е избрал от "Ергенът" и в която наистина се е влюбил, а не като Стоянов и Виктория Капитонова, които едва се понасяха.