Удари май кьоравото полицаят Теодор Гецов - половинката на Джулиана Гани. Както знаем, двамата имат общо дете, а силиконката има и по-голям син от бившия си Илиян Найденов.

Първото й дете е отглеждано от баща си, а самата Гани не се интересува особено от него. За нея е важно едно единствено нещо и това е самата тя. В името на себе си и възхитата към особата си, тя е готова дори да издържа мъжа до нея, само и само той да й ходи по гайдата.

Гръмна й бушонът! Джулиана Гани: Аз издържам мъжа ми, той само трябва да ме слуша! (СНИМКИ)

Това правеше Ганито с Илиян, а сега го повтаря и с Теодор. Знаем, че Джулката има голямо наследство по рождение и се хвали с няколко апартамента в самия център на Пловдив, от които скубе здрав наем. Всъщност ние никога не сме я виждали с богат или известен мъж, винаги ги "изкопава" от някъде, а въпросните стават популярни покрай нея.

"Какво толкова като си издържам мъжете?! Имам пари и не ми пречи. Ето на - Теодор си го глезя, купувам му, давам му и пари на ръка, но той си знае условието - трябва да ме слушка много, да ми угажда на желанията и да ме обича", казва Ганито.

Близките й са в потрес от думите й, защото смятат, че не е важно дали ще си купиш любов, а тази любов да е истинска. "Че какво му е на полицая, или на когото и да било, да я слушка?! То на всеки да му дадеш пачки с пари, ще те слушка не, ами хоро ще играе", смеят се източници.

Сега например Гани заведе Гецов на Мадивите и познайте на чии разноски... Мдаа...