Наталия Кобилкина се е развела тайна

Великата майсторица на женските умения за свалки с мъже призна това сама в социалните мрежи. С нейния Такис Дретакис вече се официализирали раздялата си.

С бизнесмена бяха заедно девет години, като от съжителството си с него има син. Двамата заживяха в Лондон, от където сексоложката провеждаше своите семинари, уебнари и съвети как жените да свалят милионер, как да задържат мъжа до себе си и за още куп женски хитрини.

Явно уроците й „жената да подчинява мъжа със своите умения да му се лензи, мърка като котка, да бъде послушничка, че дори да му мие краченцата“, не са проработили при нея.

За да се оправдае, Наталия Кобилкина обясни, че не била домакиня на висота и не умеела да бъде много послушна. Е, ако това е „едно говориш, пък друго си мислиш“, здраве му кажи.

Кобилкина уточни също, че в желанието им да се разведат няма трета страна.

„Продължаваме напред, но всеки поотделно. Вярваме, че за всеки от нас хубавото тепърва предстои. Оставаме добри приятели и любящи родители на сина си. Нашата мисия като съпрузи приключи“, гласи словоизлиянието на известната сексоложка.

Това е втори развод за Кобилкина. Тя бе омъжена 11 години, преди това, за Делчо Добрев.