Евгени Генчев, който изигра ролята на Ергенът във втория сезон на шоуто у нас, има проблеми с майка си, когато е обвързан. Пианистът е вечно в конфликт със Светла, когато става дума за отношенията му с някоя жена.

До този момент възрастната дама не е харесала нито една от половинките на по-малкия си син. Това е една от причините всичките му връзки да се разпадат.

Евгени не можел да търпи властолюбието на майка си и затова още на 19-годишна възраст избягал от нея, отивайки да учи в Лондон. Впоследствие останал там да живее, само и само да не е близо до жената, която го е родила.

От няколко месеца Евгени си е в родния Пловдив, но едва издържал  постоянните мрънкания на майка му, която не спирала да му посочва недостатъците на Валерия. Постепенно музикантът започнал да се отказва от идеята да се върне за постоянно в България и отново започнал да мисли за чужбина и в частност Лондон.

Евгени опитал да обясни на Валерия ситуацията и поискал от нея да го последва зад граница. Зоофилката от една страна се изкушавала да не вижда майка му, но от друга нямало как да остави приюта за животни. Затова му отказала.

Така приказката от „Ергенът 2” е към своя край. Най-вероятно двамата ще се разделят по географския прични, което е жалко.

Проблемите между тях започнаха още по-рано. Наскоро Валерия изгони Евгени от свое селфи навръх родения си ден, което видимо го обиди.

Източник: Crimesbg.com