Щастието в дома на Николаос Цитиридис и Боряна Братоева може съвсем скоро да се изпари. Причината е в различията относно близкото бъдеще, което двамата имат.

В крайна сметка разликата във възрастта, за която и двамата смятаха, че не е фатална, може да даде необратими последствия. Актрисата е на 33 г. и вече е напълно готова да има бебе, даже считала, че закъснява. Нико обаче е още на 28 г. и считал, че е млад за отговорността да бъде родител.

Скандалите в двойката в последно време зачестили, защото звездата от „Съни бийч“ искала да започнат опити за бебе, докато тв водещият все още не бил готов и искал да изчакат още година-две.

Стигнало се дотам, че Боряна в прав текст съобщила на полугръка, че ако не забременее час по-скоро от него, ще го напусне. Очаква се това да убеди шоумена и той да стане баща.

Николаос бил направо луд по актрисата. Тя го командвала напълно и той нямал нищо против. Единственото им различие било относно това кога да имат дете.

Любовта между двамата датира от около година и половина. Говори се, че Боряна е имала гадже, когато се е запознала с Нико, но го е напуснала, за да падне в обятията на комика.