Гръм в рая - така може да определим новината за Деян Донков и Радина Кърджилова, които се оказаха разделени. Тайно! Двамата не са заедно от месеци, но държат всичко извън устите на познати и най-вече медии, за да може първо децата им да свикнат с новото положение.

Актьорите, които имаха цели 13 години любов, но така и не се ожениха, а само размениха символично халки, минаха през няколко раздели и събирания, но близки до тях говорят, че това е окончателно.

Знаем, че в миналото Радина прощаваше на Деян дори физически удари, но явно вече е "пораснала и помъдряла". А и причината този път не е насилие, а изневяра от страна на Донков, който кръшкал с колежка от Народния театър. Самият той пазел аферата си доста време, но нямало как Кърджилова да не разбере и в крайна сметка той си признал всичко.

Радина била бясна и отказала да прави повече опити да променя човек, който очевидно няма и не иска да се промени. Може би това е и причината тя да се реши да се "подобри" с хиалуронови устни, макар че "подобрението" е спорен въпрос, но... явно се оглежда за нов мъж.

Самият Донков живее на квартира, но често се вижда с бившата си, защото все пак двамата имат две малки деца, които отглеждат заедно.

Източник: Crimesbg.com