Най-известната ни плеймейтка Николета Лозанова прекарва доста време в дома си покрай бебето и явно също не е пропускала "Ергенът". Доказателство за това е фактът, че след снощния позорен финал на формата, в който Алек Младенов просто се изсули и остави Магдалена Томова и Надежда Вишева да клепят като мисири в бални рокли и да го чакат, Лозанова побесня.

И изобщо не си направи труда да го скрие - напротив. НиЛо пусна снимки на Алек и майка му Ксения Младенова, към които иронично написа, че родителката на еренчето е голямата победителка в предаването. А после се изсмя на синеочкото, който много харесвал момичетата, докато Ксения не дошла и не му казала, че всъщност не ги харесва.

Според Николета подобно поведение нито е мъжко, нито дори човешко, тъй като един адекватен човек би се изправил очи в очи с другия и би му обяснил нещата в прав текст, с достойнство.

"Излагането не е за момичетата, те не са виновни. То е за Алек, който месеци наред го играеше големият мъжкар, а накрая се оказа, че е просто едно мамино синче, което сигурно и обувките не може да си въже само. Всъщност той направи огромна услуга на двете момичета като ги отърва от себе си. Трябва да му бъдат благодарни", попиля го Николета.

Източник: Crimesbg.com