Край! Гръм и мълнии! Страшен трус тресе семейството на Джулиана Гани и Теодор Гецов, след като малко преди това силиконката го е спипала да се "тресе" с друга. При това не коя да е, а нейна близка приятелка. Че и известна при това.

Няма да ви мъчим - става дума за Виктория Тодорова. Знаем, че на повечето от вас името не ви говори нищо, затова я представяме така, както е позната - рапърката Котенцето. Изглежда Котенцето от известно време мъркало и се търкало у полицая, а услужливи познати подшушнали за това на Гани.

ГРЪМ И МЪЛНИИ: Джулиана Гани хвана Теодор на калъп със... своя приятелка! (известна е - СНИМКИ)

И... сещате се какво следва. Силиконката така побесняла, че едва не убила кръшкача, от когото роди второто си дете. Гани обаче все още задържа новината и си пасува, за да не стане за резил, защото и предишните й две връзки приключиха така. Уж е много секси, уж е много готина, а мъжете й все бягат при други жени. Що така бе, Миме?!

Припомняме за Илиян Найденов, от когото е първият й син и скандалът, който последва, когато тя го хвана с мръсни чатове в нета. Същото бе и положението с предходния й любим Станимир, който свърши същото.

Джулката била в несвяст и не можела да повярва, че Теодор го прави с Котенцето. Едно обаче е сигурно - идилията й с полицая приключи.

Източник: Галерия