Браво, бе! Евала! Гала трябваше да стане на 57 години, за да се осмели да се поразчупи и да признае пикантни подробности за живота си. А човекът, пред когото го направи, е собствената й дъщеря Мари Будева, което е още по-неочаквано.

Но... какво ли не прави човек в името на децата си?! В случая Гала угажда на акъла на Мари, която реши да направи свой подкаст, разбира се, с участието и основната помощ на майка си. Знаем, че Мари умира да се прави на инфлуенсър и да се показва пред масите, само че интересът към нея е нулев, ако я няма Гала.

Затова Будева помоли водещата да правят клипчета, в които тя да отговаря на въпроси, а Мари да я интервюира. Гала прие и се започна. Ако щерка й й зададе въпрос, на който тя не иска да отговори честно, трябва да изпие някакъв гаден шот - с кой знае какви бъркочи вътре...

На въпроса дали е правила секс на публично място, Гала първо замълча за секунда, а после рязко каза - подай ми шота! Което си беше абсолютно признание, че да - правила го е, вероятно в младите си години.

Пък кой знае, може и със Стефан Николов да са си спретвали подобни изживявания...

Източник: Crimesbg.com